To på Årets Lag?

I tillegg kan Robin van Persie vinne Puskas-prisen, mens Ángel Di María og Louis van Gaal ikke ble blant finalistene.

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld annonserte FIFA finalistene til Ballon d’Or-prisene. Ángel Di María var nominert til Årets Spiller, mens Louis van Gaal var med i kampen om å bli Årets Trener.

Ingen av de to nådde helt opp i nominasjonene, men United er fortsatt godt representert i FIFA-kåringen som avgjøres i Zürich 12. januar 2015. Di María og Wayne Rooney er blant de 55 spillerne som kjemper om en plass på årets lag, mens Robin van Persie kan vinne Puskas-prisen for årets vakreste mål.

Årets Spiller

Som ventet, ingen Ángel Di María blant de tre finalistene. Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (Barcelona) og Manuel Neuer (Bayern München) regnes som verdens tre beste spillere. Argentineren kan imidlertid fortsatt komme på Årets Lag.

Årets Mål

Puskas-prisen deles ut til spilleren med årets vakreste mål. Her er Robin van Persie med som finalist med sitt stup mot Spania i VM.

Årets Lag

Verdens beste lag i 2014 skal også kåres, og her er Wayne Rooney med i kampen om en av spissplassene. Også Ángel Di María er representert i denne kåringen.

Årets Trener

Louis van Gaal er ikke blant de tre nominerte til Årets Trener. Det er imidlertid Carlo Ancelotti (Real Madrid), Joachim Löw (Tyskland) og Diego Simeone (Atletico Madrid).

Powered by Labrador CMS