– Vi hadde dobbelt uflaks

REAKSJONER: José Mourinho mener United hadde uflaks som tapte mot Feyenoord.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United tapte sin andre kamp på rad, og torsdag var motstanden betydelig svakere enn da de møtte City helgen som var.

Mourinho hadde gjort mange endringer før kveldens kamp, slik han hadde lovet, og kanskje var det derfor han også ikke i særlig grad ble konfrontert med taktikken.

– Uflaks

Isteden får han spørsmål om Feyenoords mål, og journalisten provoserte frem mer dommerkritikk fra Mourinho.

– Målet deres er offside, men det kan skje. Dommerne gjør sitt beste, og det er vanskelig å se, det er hårfint. Det er rett og slett uflaks at de ikke ser det, og vi har også uflaks som får mål imot i vår beste periode, sa Mourinho.

Samtidig anklaget han Feyenoord for å være defensive.

– Feyenoord går ut i denne matchen med mål om å ikke tape. De får en kontringsmulighet, og da scorer de. Det er ekstra uflaks for oss at dette i tillegg er offside, sa han.

GettyImages-605876464

I BT-intervjuet etter kampen, som ikke ble vist på norsk TV, pekte han imidlertid på at United viste tegn til forbedring i andreomgangen.

– Andreomgangen er bedre enn den første, vi viser mer intensitet. I den første omgangen har spillerne mine kontroll på kampen, men presser ikke for scoring. I den andre prøver vi mer, men de forsvarte seg med store mengder folk og en god mentalitet. Vi kommer til å være det laget alle ønsker å spille mot, sa Mourinho.

Han ville ikke peke på enkeltspillere som sviktet, etter å ha fått spørsmål om Paul Pogbas prestasjoner.

romar
TILBAKE: Etter all sannsynlighet blir Wayne Rooney å se på banen i helgens oppgjør mot Watford.

– Jeg vil ikke gå i den retningen at jeg begynner å peke ut enkeltspillere. Noen spilte sine første minutter denne sesongen, noen spillere var verre enn andre, men jeg kan ikke bedømme spillerne etter en kamp, sa han.

Tilbake til normalen

Til helgens oppgjør mot Watford uttalte Mourinho at han vil stille med «normalt» lag. Det var nok få av kveldens reservespillere som imponerte portugiseren nevneverdig.

– Vi utelot Valencia og Shaw for eksempel for å stille friskt mot Watford. I helgen vil vi gå tilbake til et vanlig lag, uten så mange forandringer, sa Mourinho, som ellers forsvarte sin beslutning om å gjøre åtte endringer fra sist.

Chris Smalling:

Ble intervjuet av MUTV etter kampen, og ønsket helst å legge kveldens tap bak seg.

Paul Scholes:

Rødtoppen tror Paul Pogba, som leverte en svak prestasjon mot Feyenoord, fortsatt har til gode å vise sitt aller beste i United-trøya. Det mener han imidlertid er spillerne rundt ham sin feil.

– Pogba trenger en midtbanespiller ved siden av seg som styrer kampene. Jeg har alltid hatt sansen for Real Madrids Luka Modric, sa en håpefull tidligere United-mann i BT Sports studio etter kampen.

Videre tror han United uansett går greit videre i Europa League, tross kveldens svake prestasjon.

– United kommer til å cruise greit igjennom, sa Scholes.

Powered by Labrador CMS