Torres tror han blir i Atletico

Fernando Torres tar bladet fra munnen og uttaler at sannsynligheten er stor for at han blir i Atletico Madrid også neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

Fernando Torres har denne sommeren – som de to foregående – blitt koblet til United gjentatte ganger. Det spanske supertalentet avfeier imidlertid alle ryktene som en mulig overgang til England.

– Alt vil bli avklart i løpet av sommeren. Folk kan snakke om bud og rykter, men realitetene er at jeg spiller for Atletico Madrid, uttaler Torres.

At Torres aes til storklubber i Europa er intet nytt, og spanjolen innrømmer at han liker interessen fra toppklubbene. Imidlertid ønsker angrepsspilleren å vinne ting med Atletico – noe Torres tror kan oppnås i løpet av få år.

– Det samme skjer hvert eneste år. Mitt fokus er på situasjonen her. Jeg ønsker å vinne ting med Atletico, og jeg har ennå mange gode år igjen. Jeg er sikker på at jeg kommer til å oppnå mine mål. De eneste vurderingene som betyr noe er mine og klubbens. Så lenge spillerne og trenerne ønsker å spille sammen vil situasjonen være som den er i dag. Det er et godt tegn at andre klubber ønsker meg. Det vil være et dårlig år om ingen klubber viser interesse for meg. At store klubber etterspør tjenestene mine innebærer at jeg stadig vokser og utvikler meg, avslutter Torres.

Kilde: Manutd.com

Powered by Labrador CMS