– Får ikke rødt igjen

– Det blir Ingen gjentakelse på søndag.

Publisert Sist oppdatert

Nemanja Vidic har fått smått utrolige tre røde kort i sine tre siste møter med Liverpool. Likevel har manageren hans, Sir Alex Ferguson, ingen tro på at den tvilsomme rekorden står i fare for å bli ytterligere forverret på søndag.

Den serbiske stopperkjempen har vært maksimalt uheldig i sine siste kamper mot Liverpool, og tilfeldigvis er også disse tre oppgjørene de eneste som Rafael Benitez har gått seirende ut av i kampen mot Sir Alex i ligasammenheng, noe som på mange måter gjenspeiler Vidic' betydning for laget.

"De to utvisningene på Anfield var utvilsomt påvirket av atmosfæren på stadion. Jeg har sett situasjonene i etterkant, og for meg er det ingen tvil om at kortene burde hatt en annen farge," sier Sir Alex Ferguson til MEN.

"Nå har Ferdinand og Vidic funnet tilbake til det briljante samspillet sitt, og med de backupene vi har tilgjengelige, kan dette vise seg å være avgjørende, ikke bare i morgen, men også for hele sesongen," fortsetter skotten.

Ferguson benytter også anledningen til å uttrykke empati overfor Liverpools tabellsituasjon:

"Når han (Benitez) sier at Liverpool kunne vært helt der oppe om de hadde hatt Fernando Torres tilgjengelig hele sesongen, så tror jeg han har rett i det. Han er en strålende spiller, og dere så jo hva som skjedde med oss da vi dro til Fulham med flere midtbanespillere enn forsvarere i den bakre fireren. Man kan ikke forvente å få maksimalt ut av et lag som mangler såpass sentrale spillere over lengre tid."

I morgen kan Nemanja Vidic få sin revansje mot nettopp Torres.

Powered by Labrador CMS