– Torres ender måltørken

Publisert Sist oppdatert
Daily Mail hevder at portugiseren har vært under stadig press de siste ukene, og det har blitt spekulert i om hans tidligere mentor, José Mourinho, er på vei tilbake til Stamford Bridge.

– Kan vinne tre turneringer

Villas-Boas innrømmer at laget hans ikke har prestert godt nok, men han mener de fortsatt har mer å spille for enn Manchester United, selv om de ligger 12 poeng bak de røde djevlene i ligaen. – Ja, vi burde hatt mange flere poeng. Jeg har fortalt spillerne at det er urealistisk å tenke på ligatittelen ettersom vi har prestert så ustabilt. – Vi tenker ikke lengre på å vinne Premier League men teknisk sett er vi fortsatt med i tre turneringer. Begge lederlagene er ute av både FA-cupen og Champions League. United spiller for den ene store turneringen, vi spiller for mer.

Ønsker mål fra Torres

Vanligvis er oppgjørene disse klubben mellom avgjørende for sesongen, men denne gangen spiller Chelsea for å holde seg blant topp fire. Den unge manageren hadde virkelig likt om måltørken til Fernando Torres endte på søndag. – Fernando har hatt stor innflytelse på spillet vårt. Vi ser ikke bare etter Fernando som målscorer, men Fernando som lagspiller, forteller han til avisen. – Det er klart vi snakker om det. Ingen vet bedre enn han selv hva som ligger i å være spiss i Chelsea. Vi har jobbet med bevegelsene hans i en stund nå. Et mål mot United hadde naturlig nok vært forløsende for han.

– Ender i topp fire

Chelsea-manageren er ikke i tvil om at lagets hans kvalifiserer seg for neste års Champions League og at han fortsatt vil være manager for de blå neste sesong også. – Jeg tror ikke vi kommer til å ende lavere enn en fjerdeplass, jeg har heller ingen tvil om at jeg fortsatt er her neste sesong. Vi har sterk tro på dette prosjektet. – Men historiene om hva spillerne gjør utenfor banen er uheldige. John Terry har vær strålende med tanke på hva han har gått gjennom utenfor fotballbanen, avslutter Villas Boas til Daily Mail.
Powered by Labrador CMS