– Vi kan overraske

Men Athletic-spiss Fernando Llorente utroper Manchester United som favoritter, og advarer mot Wayne Rooney.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kveld kommer Athletic Bilbao på besøk til Old Trafford. Gjestene har en gang tidligere møtt Manchester United på bortebane – i Serievinnercupens kvartfinale i 1957 – men den gang ble kampen spilt på Maine Road.

Dermed blir det Athletics første møte med Old Trafford når laget gjester Manchesters storstue i åttendedelsfinalen i Europaligaen. Bortelagets stjerneangriper Fernando Llorente innrømmer at det er en stor oppgave som venter baskerne, men håper og tror at de kan få med seg noe fra Old Trafford.

– Manchester United er selvsagt favotitter, sier Llorente til Europa Press Association. – De spiller alltid i Champions League og konkurrerer mot lag som Barcelona og Real Madrid.

– De er en av de store lagene i Europa, og vi er nybegynnere.

– Jeg forventer en veldig spennende kamp. Vi ser virkelig frem til kampen, og vi vil gjøre vårt ytterste for å få med oss et godt resultat. Vi har gjort det ganske bra hittil, og kan skape en overraskelse.

Han benytter også anledningen til å skryte litt av Manchester Uniteds nummer 10.

– Rooney er fantastisk. Han har en herlig mentalitet og er en stor inspirasjon for sine lagkamerater, sier den spanske landslagsspissen.

Llorente har hatt en god sesong, og er en mann å se opp for torsdag. Den store og sterke spissen står med totalt 21 mål på 33 kamper så langt denne sesongen.

Powered by Labrador CMS