Fem snakkiser før avspark

Hvem spiller? Hvilket system? Og kan det gå?

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kveld klokka 21.05.

Returkamp i Europa på Old Trafford mot vår største rival.

Her er noen av de største spørsmålene før avspark.

Hvem spiller på midtbanen?

GettyImages-512270798

Og trolig ikke Schweinsteiger heller, siden Van Gaal, ifølge flere journalister i engelsk presse, skal ha ment at han ikke er klar til å starte foreløpig.

Fellaini har ofte hatt en sentral rolle under Van Gaal. Han spilte i den beste perioden forrige sesong, og han har vært involvert i to av de fire beste United-kampene denne sesongen, 3-1-seieren hjemme mot Liverpool i ligaen, da han var spiss, og som midtbanespiller da Stoke ble slått 3-0. Spiller han fra start? Kan han bli spiss igjen?? Samtidig er han omdiskutert og ikke i toppform. Og som den defensive? Schneiderlin eller Carrick?

Mitt råtips: Jeg vet egentlig ikke. Jeg mener Schneiderlin er bedre enn Carrick som den defensive i en kamp vi må risikere litt i. Men om Van Gaal er enig eller mener Carricks pasningsbein er viktigere enn Morgans ballvinner-egenskaper og at Fellaini trengs med sine styrker, det aner jeg ikke.

Rashford fra start?

Han har startet de seks siste United-kampene, av og til på kant, av og til som spiss. På Anfield ble det en håpløs dag for ham, som en slags ekstra høyreback, men hva tenker Louis van Gaal før denne?

rash

Mitt råtips: Jeg tror Rashford starter. Som spiss. Det han har levert, individuelt, har vært bra nok, han har rykket, han har frekkheten og fortsatt selvtilliten, så det viktigste er egentlig det som skjer bak ham.

Kan dette virkelig gå?

Selvsagt kan United score to mål på Liverpool, men kan United holde nullen samtidig som de skaper sjanser nok til å score kanskje tre eller også fire mål?

Tvilsomt, vil mange si med alle skuffelsene denne sesongen friskt i minnet.

Fire ganger denne sesongen har United levert resultater mot andre Premier League-lag som vil være nok til å i alle fall utlikne stillingen torsdag kveld. Sunderland, Everton og Stoke er nemlig blitt slått 3-0, og WBA ble slått 2-0.

degea123

Det blir uansett himmel eller helvete. Enten blir vi slått ut av vår største rival på vår egen bane. Eller så blir det en av mange magiske kvelder på Old Trafford, en kveld vi sent vil glemme. Men akkurat nå, før kamp, så har vi egentlig alt å vinne. De har alt å tape. Det er pause. Vi er utslått. De leder. Nedturen deres kan bli enorm. Oppturen vår magisk.

Mitt råtips: Scorer vi først så tror jeg også vi kommer til å score minst to, men om vi klarer å holde nullen? Nja….

Endrer Van Gaal system?

GettyImages-514670386

Kan Van Gaal, som jo har brukt ulike virkemidler før i United-karrieren, kanskje skifte ut sin vanlige formasjon for å overraske Liverpool fra start av? Mot Watford, tidligere i sesongen, overrasket han med et litt smalere system med Memphis Depay og Jesse Lingard som vandrende angrepsspillere, forrige sesong var det mye trebacks-linje og denne sesongen har det vært mye 4-2-3-1.  Van Gaal liker å gjøre taktiske grep, og ville nok elsket om det var nettopp noe nytt og overraskende som tok rotta på Klopp og Liverpool.

Mitt råtips: Nei. I alle fall ikke fra start av.

Hva gjør Liverpool?

Arsenal FC v Borussia Dortmund - UEFA Champions League

Mitt råtips? Liverpool vil gå ut ganske som vanlig, med høyt press og sende folk fremover så fort muligheten er der fordi gevinsten ved å score er så stor, og de uansett har et par mål å gå på.

Powered by Labrador CMS