Overgang

Hevder United og Juventus var enige om å bytte Lukaku mot Dybala

Publisert Sist oppdatert

Romelu Lukakus agent, Federico Pastorello, hevder at United kom til enighet med Juventus om en overgangsavtale for Paulo Dybala da Lukaku forlot klubben tilbake i 2019.

Pastorello sier at United ble enige med Juventus om å sende den belgiske spissen til Torino i en byttehandel som ville sendt både Dybala og Mario Mandzukic motsatt vei.

Avtalen strandet dog, angivelig fordi United ikke ville betale Dybalas høye lønninger, og Lukaku dro til Inter Milan i stedet.

– Er det sant at Lukaku var ett steg unna å gå til Juventus, før han gikk til Inter? Ja, sier Pastorello i et intervju med Tuttosport (her gjengitt av Manchester Evening News).

Chelsea v Manchester United - Premier League
TILBAKE I ENGLAND: Romelu Lukaku endte med å dra til Inter, der han var i to sesonger, før han dro tilbake til Chelsea nå i sommer.

Dybala ble siden i Juventus, mens Lukaku ble en kjempesuksess i Inter, med 64 mål på to sesonger, før han dro til Chelsea i sommer. Mandzukic dro på sin side til Al-Duhail i Qatar, før han la opp tidligere i år.

Pastorello sier at Lukakus overgang fra United til Inter holdt på å strande på grunn av kravene United stilte til italienerne, og at dette var grunnen til at Juventus kom på banen.

United fant dog ut at Dybala nok ikke var noen god match for klubben.

– Romelu hadde allerede snakket med Sarri og Cristiano Ronaldo. Men United og Dybala, som nok var litt skeptiske til hverandre, klarte ikke å komme til enighet.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS