– Ser frem til å komme tilbake

Federico Macheda trives på lån i Sampdoria, men drømmen er å etablere seg i Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Federico Macheda gikk i januar på lån til Sampdoria for resten av den inneværende sesongen. Etter å ha vært i Italia i noen uker, forteller han med glimt i øyet at han gleder seg til å komme tilbake til Manchester igjen.

– Jeg ser veldig frem til å komme tilbake til Manchester, men ikke til det engelske været! forteller Macheda til Daily Mail.

– Men man kan få fish and chips der, da, og det liker jeg. Det får man ikke her.

Han forteller også at det ikke bare er det engelske kjøkken som gjør at han vil tilbake.

– Jeg var nesten 16 da jeg dro til Manchester United, og jeg elsker å være der. Jeg er nesten engelsk. Vennene mine sier jeg snakker bedre engelsk enn italiensk nå.

– Selvsagt gleder jeg meg til å komme tilbake. Jeg har hatt noen skader, men jeg tror det går bedre nå, forteller 19-åringen.

Ønsker å utvikle seg i Sampdoria

Macheda avgjorde tirsdag Italias U 21-kamp mot England, og har også notert seg på scoringslisten for Sampdoria. Han tror og håper at sjefen følger med på hvordan han presterer i støvellandet.

– Jeg tror Sir Alex følger med på meg. Jeg snakket med ham for tre uker siden, og jeg snakket med ham før jeg dro.

– Han sa «Hvis det er noe du trenger, bare ring meg». Han er fortsatt treneren min. Jeg føler fortsatt at jeg er i fremtidsplanene hans, selvsagt. Jeg har ambisjoner om å være en del av Manchester United, fordi det er der jeg ønsker å være.

Selv om Machedas ambisjon er å etablere seg i Manchester United, understreker den unge italiener at han trives med oppholdet i hjemlandet.

– Jeg har vært i Sampdoria i en måned nå, og jeg er veldig fornøyd. Det er selvsagt ikke som Manchester United, som er en virkelig storklubb, men jeg er glad og jeg ønsker å gjøre det godt her – både for meg og for klubben.

– Jeg har seks måneder på lån og jeg håper å kunne dra tilbake enda sterkere og vise hva jeg kan, avslutter Macheda.

Powered by Labrador CMS