Håper å utvikle seg i Italia

– Kommer jeg tilbake til Old Trafford? Jeg tror det, sier Macheda.

Publisert Sist oppdatert

Federico Macheda drar på utlån til Sampdoria for resten av sesongen for å få spille mer førstelagsfotball. Italieneren er fornøyd med å få lov til å gå på utlån de neste månedene, og er innstilt på å bli en suksess i Serie A, og å utvikle seg som fotballspiller

– Jeg er her for å gjøre det bra. Jeg har ønsket dette sterkt siden jeg sankket med Ferguson om å spille oftere, og jeg er fornøyd med beslutningen, fortalte Macheda til Sky Sports Italia.

– Ferguson fortalte meg at jeg skulle komme tilbake til Manchester som en sterkere spiller. Jeg fokuserer på å bli en mer moden spiller og å forbedre meg dag for dag.

– Kommer jeg tilbake til Old Trafford etter låneoppholdet? Jeg tror det.

Sampdorias angrepsstjerne Antonio Cassano har forlatt klubben til fordel for Milan, noe som gjør at det vil åpne seg muligheter for Macheda. Sportsdirektør i Sampdoria, Doriano Tosi, forklarer hvordan låneavtalen med Macheda kom i stand.

– Vi hadde sett på noen interessante unge spillere og vi likte virkelig Federico, men på det tidspunktet visste vi ikke om United var villige til å la ham gå.

– Vi åpnet deretter en samtale med deres direktører, og vi håper å sluttføre avtalen i ettermiddag. Det kommer an på dokumentene. Federico har funnet et perfekt miljø for å utvikle seg.

Powered by Labrador CMS