– Han er fryktinngytende

Fergie var både stolt, glad og imponert over debutant Hernandez og de andre ungguttene.

Publisert Sist oppdatert

Manageren trekker frem mexikanerens enorme hurtighet som en av nyervervelsens fremste styrker. Og debutantens scoring kom nettopp etter at 22-åringen hadde løpt seg fri bak forsvaret.

– Forsvaret bekymrer seg alltid for spillere som løper i bakrom, og Hernandez’ mål gir en klar indikasjon på at han er hurtig, skrøt Fergie til pressen etter kampslutt.

– Timingen i løpet viser at han er en trussel, ingen tvil, legger skotten til.

Skryter av ungguttene

Mexikaneren var imidlertid ikke den eneste som tiltrakk seg sjefens oppmerksomhet etter at United stod igjen som knusende seierherrer.

Duoen Macheda og Cleverley fikk også en god porsjon skryt av den mektige bossen.

– Vi har alltid sagt at Macheda sannsynligvis er den spilleren som er best alene med keeper. Han er utrolig dyktig når han får muligheten, og man føler seg alltid trygg på at han skal score. Når han kom gjennom alene gjorde han som forventet, og det var en fin prestasjon, sier Sir Alex om tomålsscoreren.

Unge Cleverley ble byttet inn for en skadd Gabriel Obertan etter 23 minutters spill. Også han noterte seg for en scoring, og av det vakre slaget sådan.

– Han viste stor selvtillit når han flikket ballen over forsvaret og på avslutningen. Det var en utrolig scoring.

Etter to svake kamper mot Philadelphia og Kansas, uttrykte skotten naturligvis stor glede over disiplenes godt gjennomførte kamp.

– Jeg ønsket på forhånd at ballinnhavet vårt skulle være større, og det var vi mye bedre på. I tillegg var rytmen god, og tempoet høyt. Dette var en virkelig god forestilling av oss, slår skotten fast.

– Vi fikk en god start på kampen, og følte oss trygge før denne utfordringen, avslutter Sir Alex.

Powered by Labrador CMS