Fikk kjeft av Sir Alex

Tidligere United-spiller stod uten klubb. Da ringte Sir Alex.

Publisert Sist oppdatert

23 år gamle Febian Brandy var i United frem til 2010, og underveis fikk han også regelmessig spilletid på reservelaget. Han spilte også da United tapte på straffer mot Liverpool i FA Youth Cup-finalen i 2007.

United leide ham så ut til Swansea, Hereford og Gillingham, før de lot ham forlate klubben gratis sommeren 2010.

Brandy prøvde seg med prøvespill hos Leicester og Preston uten å lykkes, men fikk til slutt sjansen i Notts County. Der fikk han fire kamper. I januar i år dro han så til greske Panetolikos, men forlot klubben noe senere uten å ha fått spilletid.

I sommer prøvde han seg så i Wallsall, og der lyktes han. Dermed skal han spille for League One-klubben denne sesongen.

Ifølge Brandy var det en telefon fra Sir Alex som fikk orden på karrieren hans igjen.

– Ja, han ringte meg for ikke så lenge siden. Da kjeftet han på meg for at jeg ikke hadde funnet meg en ny klubb, sier han til Express & Star.

– Jeg regner med at det var fordi han regnet meg som en av sine spillere etter at jeg hadde vært i United så lenge. Jeg var i United fra jeg var åtte til jeg var kommet til 20-årene. Han må også ha sett noe i meg siden han beholdt meg så lenge.

– Han sa klart i fra at jeg burde finne meg en ny agent også. Siden han mente at jeg burde ha funnet en ny klubb.

– Det var litt av et sjokk å få telefon fra ham, men det fikk meg til å tenke gjennom et par ting og hva som måtte til for å få karrieren tilbake på rett kjøl, fortsetter han.

Hellas-turen ble imidlertid ikke noe eventyr.

– Jeg dro dit fordi en venn, Jevan Vidal, som pleide å spille City, sa de ønsket meg. Det endte imidlertid opp med at jeg sov på sofaen der nede uten å få betaling. Etter en måned måtte jeg derfor dra hjem til England igjen.

(Foto: Wallsalls nettside)

Powered by Labrador CMS