Ønsker å bli i Köln

Vårens utlånsavtale ga Zoran Tosic mersmak på livet i FC Köln.

Publisert Sist oppdatert

Serberen nøt stor suksess i de tre månedene han tilbrakte i den tyske Bundesligaklubben. Ja, han etterlot seg et så godt inntrykk at klubbens styreformann, den gamle storspilleren Wolfgang Overath, for noen uker siden gjorde det klart at man var beredt til å gjøre nesten hva som helst for å beholde ham på RheinEnergieStadion.

Og nå gir 23-åringen fra Zrenjanin uttrykk for at han gjerne ser Overath få viljen sin.
Samtidig er han klar over at det er Manchester United som sitter med bukten og begge endene, og dermed det avgjørende ordet. Ved overgangen fra Partizan Beograd for halvannet år siden, skrev nemlig Tosic under på en avtale som først løper ut i 2012.

– Derfor kan jeg ikke annet enn å være tålmodig, innrømmer den spedbygde kantspilleren til Express, ifølge Sky Sports.

– Jeg har blitt informert av agentene mine om at Köln ikke har nok penger til å kunne kjøpe meg ut av kontrakten med Manchester United. Sånn sett har jeg på mange måter havnet mellom to stoler, sier han videre.

– Likevel, og for å si det som det er, har jeg lyst til å fortsette i Köln. Familien min trives i byen, og det hele (utlånet) var en god ordning for oss.

Dersom United skulle komme til enighet med tyskerne, er det likevel ikke opplagt at Tosic går med på en overgang.

– Nei, for Köln må fortsatt oppfylle mine (lønns)krav. Hvordan de skal klare det, hvis de ikke en gang er i stand til å betale Manchester United, aner jeg ikke.

– Uansett har jeg behov for å få klarhet i situasjonen og visshet om fremtiden min så snart som mulig, helst før VM tar til, avslutter han med håp i stemmen.

Powered by Labrador CMS