United favoritter

Oddsen har sunket radikalt hos de fleste spilleselskapene for Premier League-gull til Manchester United etter helgens nedsabling av Chelsea.

Publisert Sist oppdatert

Med sine 41 poeng ligger United fortsatt fem poeng bak Englands mestvinnende lag Liverpool. Likevel har Sir Alex sin gjeng gode muligheter for å ta over tabelltoppen med sine to hjemmekamper til gode. Vi må helt tilbake til 1990 for å finne Liverpools forrige ligatittel, den 18. i deres rekke. Den gangen hadde Manchester United bare sju ligatitler. Nitten år og ti ligatitler senere, kan United utjevne dette forspranget ved å ta et nytt ligagull.

Chelsea ble minst ett nummer for små på Old Trafford på søndag, og etter den svært overbevisende seieren skrudde bookmakerne oddsen for gull til United radikalt ned. Spilleselskapene tilbyr nå odds på rundt 1.80 for United-gull, mens du kan få mellom fire og fem ganger pengene om du vil sette en slant på Chelsea eller Liverpool. Best odds på United hos de United.no har sjekket med er det Betfair som gir, der får du 1.87 ganger pengene for at ligatrofèet havner på Old Trafford.

Den kanskje største stjernen på Liverpool – Fernando Torres – innrømmer også at United nå er favoritter til å ta ligatittelen. Mannen – som var én av fem nominerte i gårsdagens FIFA-kåring som Cristiano Ronaldo oppskriftsmessig stakk av med – mener United er favoritter til å stikke av med den tredje ligatittelen på rad. "De (United) er klare favoritter til å vinne tittelen" sier Torres før han skryter over all kvalitet og erfaring United besitter.

Kilder: SkySports, Expekt.com, Nordicbet.com, Betfair.com

Powered by Labrador CMS