Martial og Pereira hylles

FANREAKSJONER: Skryt til flere, og er Rooney på vei tilbake i form eller er han ferdig?

Publisert Sist oppdatert

Et sterkt United-lag avanserte ganske greit til 8. delsfinalen i ligacupen onsdag kveld, hvor de skal møte Middlesbrough.

Etter kampen handlet det meste om Andreas Pereiras sesongdebut, Anthony Martials nye scoring og Wayne Rooney – som så litt bedre ut igjen.

Sitatene under er hentet fra forumet vårt, unitedforumet.no, og kommentarfeltet på united.no.

“Pereira var fantastisk god i går. Han grep sjansen han fikk med begge hendene (eller føttene, om du vil). Etter denne oppvisningen så burde han få starte mot Sunderland. Det viser at manageren også tar med form og prestasjon i tankene når han velger lag.”

Bahkin, Unitedforumet.no

<> at Old Trafford on September 23, 2015 in Manchester, England.
<> at Old Trafford on September 23, 2015 in Manchester, England.

“Ting jeg lærte(fikk bekreftet) fra denne kampen:1: Valencia bør starte mot Sunderland.2: Mata+Herrera=sant.3: Schweini er nr 1 midtbanemann.4: Young som back, er et godt alternativ.5: Martial er en fantastisk fotballspiller.(6:) Perreira, er god nok for første 11 denne sesongen.(7:) Fella er fin og ha som innbytter. ”

Espen Skjævestad, komm.feltet

 

 

“Sikkert noen som finner masse negativt med denne kampen også, men nå er det virkelig på tide å gi LvG denne skryte han fortjener. Det ser ikke alltid like pent ut, men det gjorde det heller ikke under Sir Alex. Med 9-3 på de siste 3 kampene syntes jeg man kan se hva han prøver å oppnå.”

Torry Orderud, komm.feltet.

“Flott mål av Rooney i går. Skulle tro vi så en kamp fra 2005-2010 en gang. Håper han kan ta med seg positive opplevelser over i serien, selv om det ikke har skjedd etter positive opplevelser i CL eller på landslaget før i sesongen. ”

Ivanisevic, Unitedforumet.no

“Rooney sitt mål var av det fine slaget og ikke minst Blind sin pasning. Men jeg vil rette en pekefinger til alle som kritiserer Rooney. Jeg vet som alle andre at det han har vist ikke har vært godt nok. Han vært langt under pari faktisk. Men all drit han mottar på twitter og div foum er faktisk ganske usmakelig. ”

Giggsy11, Unitedforumet.no

“Han (Rooney) finner ikke tilbake til storformen, fordi det ikke er snakk om en FORMdupp. Rooney er bare ikke en bra fotballspiller lengre, fyren er ferdig. Nevnt et eksempel på en spiller som har vært dårlig i mange år, for å så finne tilbake til ungdommen? Nettopp. ”

Henken, Unitedforumet.no

“Martial med 4 mål på en 160 min ca, ser allerede mye bedre ut enn Thierry Henry! Det er helt sykt hvilket talent vi har funnet. Og scorer han ikke har han en sinnsyk teknikk, fart og styrke…”

Fredrik Tjønum, komm.feltet.

“Flott å se at Pereira tar sjansen når han får den! Flott frispark! Og Martial? Han MÅ bare score hver kamp? Håper Rooney sin scoring også kan gi han selvtillit. ”

Kokapetl, Unitedforumet.no

Powered by Labrador CMS