– Vi hadde uflaks

FANSREAKSJONER: Her kan du lese hva noen fans har hatt å si etter kampen mot PSV.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds første gruppespillkamp etter den etterlengtede returen til Champions League, ble ingen suksess. På Philips Stadion i Eindhoven ble det ikke bare et unødvendig 2-1-nederlag mot en svakere motstander, men United mistet også sin venstreback Luke Shaw for lang tid fremover.
Vi har loddet stemningen etter kampen i kommentarfeltene på united.no og i United-forumet, og gjengir her noen av innleggene:

“Syns egentlig vi spilte en god kamp. Mangler en plan-B når det butter i mot og vi trenger scoringer. Der var jo Sir Alex helt unik. Det er jammen ikke lett å «hoppe» etter han, uansett hvem som er trener/manager. Vi satser på seier i neste kamp, sånn er fotballen, uforutsigbar. God bedring til Shaw.”

Gry Lamo

“En forward i truppen och han är 19 år och ny och i stort sett bara mittfältare på bänken, det är mycket märkligt att ett lag som Manchester United försatt sig i en sådan här situation. Vad händer om Smalling drar på sig en (obligatorisk) skada i nästa match…? Inga backar och inga forwards… ”

Torbjørn Løfgre

“Jeg syns det er så rart at van Gaal ikke har en eneste offensiv spiller på benken?!? Når Fellaini og Valencia er det mest målfarlige vi har på benken, så er det noe som er feil. Mulig jeg har oversett noe, men vi hadde vel ikke hatt noe å tape på en Wilson/Pereira.”

Henrik Opem Holmstad

“Til tross for tap spilte vi tidvis glimrende angrepsfotball. Godt tempo i pasningsspillet og gode løp. Mye av grunnen vil jeg si er hurtige kantspillere og en Martial som strakk PSV-forsvaret.”

Nobby Stiles

“Min oppfatning er at LvG sin filosofi passer bedre i Europa enn i PL. Det er uansett en fremgang i spillet hvor vi er mer direkte enn tidligere. Igår hadde vi 55% pasninger i lengderetningen, noe som er en klar forbedring fra tidligere og da spes ifjor.”

Martin Haugsnes

“Trist på alle måter idag… HELT LATTERLIG at moreno ikkje blir utvist på noe slikt…. Mister vår soleklare beste offensive back trolig resten av sesongen…… Slike brudd tar tid.. Satser på han kommer sterkere tilbake! God bedring Shaw! :)”

Martin Berge

“Igjen leder vi 1-0 og klarer ikke å stå imot. Reprise på swansea kampen. Frustrerende. ”

Rune Wahl

“Syntes før gårdagens kamp at vi manglet en klasseving, en klassespiss og muligens en midtstopper for å kjempe i toppen. Nå kan vi plusse på en venstreback også.”

Ivanisevic

“Vi hadde rett og slett uflaks i går, det er ikke noe å diskutere. PSV scoret på begge sine sjanser, og ingen av de to målene var åpenbare sjanser heller. Men dette United-laget ser jeg mye bra i, og vil blomstre veldig når presisjonen begynner å sitte.”

Harry Greaves

Powered by Labrador CMS