Arnold

– Vi vil råde nye eiere til å spille på lag med fansen

Publisert Sist oppdatert

13. desember gjennomførte Richard Arnold og Uniteds toppledelse et nytt møte med supporterforumet til United.

Nå har notatene fra møtet blitt sluppet.

Der ble de blant annet spurt om hvorfor det var så lenge siden Joel Glazer hadde bidratt på disse møtene, men United slo imidlertid tilbake.

– Joel har de siste 18 månedene bidratt på to fan-forum og tre møter med det rådgivende fanstyret, noe som betyr over 12 timer med direkte engasjement med supporter-representanter. Vi tror at det er mer enn hva noen av hans kolleger i Premier League har levert, het det.

Det viktigste for møtet var imidlertid det mulige salget av United, og konsekvensene for United.

Toppsjef Richard Arnold svarte som følger, ifølge The Telegraph.

– Vi vil rådgi alle mulige nye investorer om verdien av å ivareta supporter-engasjementet vi har bygget opp de siste årene, og be dem om å styrke dette.

– Det er helt klart at supporterne er avgjørende for Uniteds suksess, uansett eierstruktur.

Arnold valgte selvsagt å være positiv til salgs-prosessen.

– Styret vil vurdere alle strategiske alternativer, uavhengig av om det handler om nye investeringer i klubben, et direkte salg eller andre transaksjoner.

– Videre handler det om en vurdering av flere initiativ for å styrke klubben, blant annet ved å se på stadion-utvikling, infrastruktur-utvikling og utvikling av klubbens kommersielle operasjoner mer globalt, for å sikre den langsiktige suksessen til både herrelaget, kvinnelaget og akademiet.

– Foreløpig er det uklart hvordan det blir med de nye investeringene, men jeg føler meg trygg på at dette blir en positiv prosess for klubben, fordi alle forstår behovet vi nå har for kapital, for utvikling av både stadion og treningsanlegget, samtidig som vi jobber videre med å skape et vinnerlag, sa Arnold.

Arnold og John Murtough var selvsagt også positiv til resultat-utviklingen både for herrelaget og kvinnelaget, gjentok av et spiss var et mål for januar-vinduet, men at United ikke ville kjøpe bare for å kjøpe.

– Vi brukte også 200 millioner pund forrige sommer, så jeg forventer ikke at det blir et travelt januarvindu, sier Murtough.

Les notatene fra hele møtet her.

Powered by Labrador CMS