glazer

Snakket med supporterne igjen: – Vi er veldig fornøyde med sommeren

Publisert Sist oppdatert

Fredag møtte Joel Glazer (via video) supporterne igjen da han snakket med supporterrepresentanter på det nyeste fanforumet.

På fredagens møte var det flere nye medlemmer på fanforumet, slik at supportere under 21 år og utenlandske fans var representert, pluss at supporterklubben til kvinnelaget også deltok.

– Vi sa for noen måneder siden at det var viktig at vi utvidet fanforumet for å ha en mer mangfoldig representasjon av fanbasen vår, og jeg synes vi tar gode steg i den retningen, sa Glazer.

På junimøtet med fansen snakket Joel om planene om å opprette et rådgivende supporterstyre som en ekstra konsultasjonskanal, og et «Fan Share Scheme», en aksjeordning rettet mot supportere, og han kom fredag med oppdateringer om dette. 

Han kunne fortelle at en har kommet langt med rekrutteringen til det rådgivende supporterstyret, og at det også er god progresjon med aksjeordningen.

– Det er fortsatt jobb som må gjøres. Det er ganske komplekst, det tror jeg alle innser når de går dypere inn i det. Men vi kommer oss over de hinderne. Vi kommer til å fortsette å gå fremover med det, og forhåpentligvis få en konklusjon på arbeidet i en ikke altfor fjern fremtid.

FORNØYDE MED SOMMEREN: Glazer-familien.

Det ble også litt snakk om det sportslige.

– Vi er veldig fornøyde med sommeren, sa Joel Glazer, uten at han ser på forsterkingen av laget som noe United er ferdig med.

– Vi kan alltid bli bedre. Det er alltid mer jobb som må gjøres, sa Glazer, som også ga uttrykk for at han er svært glad for å ha fansen tilbake på Old Trafford.

Uniteds Collette Roche snakket ellers varmt om hvor viktige fanforumet og fangrupper har vært i forbindelse med en del såkalte fanvennlige initiativ klubben har innført denne sesongen, som større rabatter for supportere under 16 år, billigere øl og safe standing-utprøving.

Powered by Labrador CMS