Radamel Falcao.

– Takk, United!

Radamel Falcao er takknemlig for at United tok sjansen på å hente ham til Manchester.

Publisert Sist oppdatert

Overfor radiostasjonen Onda Cero, innrømmer den innleide 28 år gamle colombianeren at han fortsatt er påvirket av korsbåndskaden som holdt ham ute så lenge og kostet  ham plassen i Colombias VM-tropp til Brasil.

Falcao bekrefter også sine intensjoner om å forbli på Old Trafford etter at lånekontrakten med Monaco har utløpt til sommeren.

– Selv om det var problematisk, var Manchester United klubben som gamblet på meg, sier han til radiostasjonen, og vedgår at det har vært et vanskelig år.

– Ikke bare med tanke på min fotballkarriere. Det som skjedde ved begynnelsen av året (da han pådro seg den alvorlige kneskaden) påvirket meg på alle måter. Men det har også hjulpet meg til å vokse som menneske, til å tenke over ting og modnes.

– Jeg kommer fortsatt til å trenge noe tid på å bli helt bra, men ute på banen føler jeg meg komfortabel og fin. Jeg er i harmoni med meg selv, med ballen og med spillet, sier Radamel Falcao, som natt til lørdag skal i aksjon for Colombia mot El Salvador i New Jersey. Deretter følger det møte med Canada samme sted, natt til onsdag.

Powered by Labrador CMS