Radamel Falcao.

– En tulling som spekulerer

OPPDATERT: Falcao svarer Jamie Jackson som hevder at 28-åringen til stadighet må ise ned kneet.

Publisert Sist oppdatert

United innleide colombianske spiss har tilbrakt større del av sin korte Old Trafford-karriere på sidelinjen enn ute på banen. Så langt har det blitt med fem opptredener – tre av dem fra start – og bare 251 minutter med spilletid. Skuffende, spesielt ut i fra det høye forventningsnivået da han skrev under lånekontrakten på overgangsvinduets siste time.

Samtidig ligger frykten der og lurer. Frykten for et tilbakeslag etter den alvorlige kneskaden han pådro seg ved starten på året. Så langt har alt vist seg å stå bra til, men usikkerheten nager fortsatt.

Som beskyttelse mot ytterligere slitasje får Falcao, ifølge The Guardian, en ispose lagt på sitt utsatte venstrekne etter hver eneste trening og hver eneste kamp. Man ønsker naturligvis ikke å ta noen sjanser. Om det skal bli noen permanent overgang til sommeren, må kneet være helt i orden.

Falcao har nå vært ute av action siden han kom inn fra benken mot West Bromwich den 20. oktober. Heldigvis er det ikke kneet det er noe galt med, men leggen. Ingenting er sikkert, men det skal være godt  håp om å få ham klar til neste oppgave, borte mot Arsenal den 22. november.

Falcao svarer

Kort tid etter at Jamie Jackson publiserte saken i Guardian om at Falcao stadig må ise ned kneet sitt, kom spissen med et slags tilsvar på Twitter:

Oversatt til norsk skriver Falcao:

– En tulling spekulerer, flere tullinger uten objektivitet henger seg på, så millioner tror på løgner.

Så kanskje er det bare oppspinn alt sammen?

Powered by Labrador CMS