Om Falcao og skaden

Falcaos far har uttalt seg om sønnens skade, og Sport Witness har sett nærmere på saken.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Denne gangen har Sport Witness skrevet en sak om Falcao og skaden hans.

Det er mye mystikk rundt situasjonen til Manchester United-spiss Radamel Falcao. Den colombianske landslagsspilleren er for øyeblikket på et sesonglangt lån fra Monaco, men er ute med en skade. Opprinnelig ble det sagt fra Manchester United at spilleren hadde fått seg en smell, men det var allerede rapporter fra Colombia, fra kilder tett på Falcao, om at det var et muskelproblem også.

Signalene har vært mikset. Rapporter i Colombia på slutten av forrige uke sa at Falcao var frisk igjen fra skaden, men at United var forsiktige med ham, og på det tidspunktet var det forventet at han ville være tilbake denne helgen. Så kom det flere rapporter i Colombia om at han ikke ville være med landslaget i novembertreningskampene, noe som hørtes ut som et tilbakeslag.

Etter det har Louis van Gaal bekreftet at Falcao fortsatt er skadet, og ikke er tilgjengelig mot Crystal Palace denne helgen. Spillerens far, Radamel Garcia, har snakket med colombiansk radio, og sagt hva han tror er siste nytt.

– Det jeg har forstått er at han har en øm legg [«sore calf»], og at det setter ham ut av spill i to eller tre uker [ikke fra og med ]. Neste uke bør han være klar etter en medisinsk test. Det er en muskelskade. Han fikk en strekk, han er på vei tilbake, og vi må vente.

Manchester United Press Conference
NYSIGNERINGER: Van Gaal har bare én av disse to spillerne til rådighet for tiden.

Ut fra det kan vi konkludere at Falcao har fått en strekk i leggmuskulaturen. I så fall er det veldig usannsynlig at han er tilbake etter mindre enn tre uker, med fare for å være ute lenger. Kanskje ville det gitt mer mening for Manchester United å offentliggjøre den informasjonen så fort de hadde den, men Colombias Futbol Red sier at en kilde nært spilleren har fortalt dem at klubber holder tilbake på Falcao-informasjon.

– Hva som skjer her er at det er en konfidensialitetsavtale, og ingen av familiemedlemmene kan kommentere noe om Falcao. Men det er ikke sant hva som har blitt sagt (om at spillerens kne er problemet), og hva som skjer med Falcao har ingenting å gjøre med kneskaden som holdt ham ute av 2014-VM i Brasil. Manchester United har skjermet Falcao.

Manchester United-spillerens far ser ikke ut til å ha fått beskjeden om konfidensialitetsavtalen!

Les flere saker hos Sport Witness.

Powered by Labrador CMS