Returnerer mot Arsenal?

Ifølge Louis van Gaal er det en mulighet for at Radamel Falcao vil bli klar til stormøtet på Emirates.

Publisert Sist oppdatert

Mye har vært sagt og skrevet om colombianerens helsetilstand i høst. Han har ikke vært å se i aksjon siden 20. oktober, da han kom inn fra benken og skapte mye krøll for West Bromwich på The Hawthorns.

Siden har det versert  historier om kneproblemer, men disse ble benektet av Falcao selv i en tweet han la ut tidligere i uken.
Tvert imot skal det være en leggskade som har plaget 28-åringen siden sist vi så ham (selv om Goal.com hevder at det dreier seg om en lårskade).

Aktuell for benken

Uansett skriver nettstedet onsdag morgen at Falcao har intensivert treningsøktene sine denne uken. Louis van Gaal skal også ha bekreftet at den eksplosive spissen er i rute til å kunne bli inkludert i troppen til bortemøtet med Arsenal den 22. november. Derimot er det mindre sannsynlighet for at han vil starte oppgjøret. Det samme gjelder for øvrig Jonny Evans, Rafael og Phil Jones.

På direkte spørsmål om noen av disse er aktuell for en plass i startoppstillingen mot Arsene Wengers lag, svarte United-manageren – stadig ifølge Goal.com:

– Nei, siden enkelte av dem ikke  har spilt på fem, seks uker, så tror jeg ikke det. Derimot kan det bli plass for dem på benken, for samtlige vil være i stand til å spille i 20 minutter. Jeg kan imidlertid ikke plassere spillere som ikke er 100 % i orden på innbytterbenken, sa LvG.

Powered by Labrador CMS