– Falcao må gjøre som jeg vil

Klar tale fra Louis van Gaal, men betyr dette usikkerhet rundt spissens fremtid?

Publisert Sist oppdatert

– Er du bekymret for at Falcao skal bli misfornøyd med lite spilletid?

Det var spørsmålet.

Så kom svaret.

– Det bryr jeg meg ikke noe om. Han må følge min filosofi. Forstår du det? Det er derfor jeg er her, begynte Louis van Gaal.

Før han la til:

– Han har vært med på to treningsøkter etter Stoke-kampen, noe som er noe. Enda mer er det å spille 45, 60 eller til og med 90 minutter på U21-laget – slik Jonny Evans allerede har gjort. Sånn gikk det ikke for Falcao, siden Wayne Rooney ble skadet. Jeg har brukt ham selv om han bare kunne spille 20 minutter. Jeg måtte tilpasse meg situasjonen.

vangaal123

The Suns Neil Custis forstår det slik at Falcao må gjennom en U21-kamp før han kan forventes aktuell fra start for førstelaget igjen, mens The Telegraphs Mark Ogden mener uttalelsene kaster usikkerhet over Falcaos fremtid i United.

United har allerede en avtale på plass om et kjøp av Falcao for 43,2 millioner pund neste sommer, men Ogden mener at Falcaos manglende evne til å overbevise på Old Trafford kan få Van Gaal til å kikke andre steder etter en ny spiss neste sommer.

Falcao står med tre kamper fra start og fire som innbytter etter at han debuterte i september.

Og for ordens skyld – U21-lagets eneste tellende kamp i desember starter samtidig med at Uniteds førstelag fortsatt spiller mot Liverpool neste helg. Det er altså lite trolig at Falcao da dyttes ned dit til den kampen.

Powered by Labrador CMS