Garnacho og Pellistri

– Vi lærer sammen fra alle de erfarne spillerne

Publisert Sist oppdatert

I et større intervju med manutd.com reflekterer Facundo Pellistri over sesongen med Manchester United.

Til sammen ble det ikke mer enn 280 minutter med klubbfotball for den 21 år gamle uruguayaneren etter at han først fikk debuten i januar.

Likevel er han godt fornøyd med erfaringene tar med seg videre i karrieren.

– Det har vært en god sesong, og heldigvis kvalifiserte vi oss til Champions League. Det var hovedfokuset vi hadde i pre season, sier Pellistri.

– Det var selvfølgelig en lang sesong med mange kamper, og jeg fikk mye erfaring her. Så jeg er fornøyd med å være her i denne klubben og for å ha fullført min første sesong som Manchester United-spiller, fortsetter han.

pellistri
FORNØYD MED SESONGEN: Facundo Pellistri.

Med flere erfarne spillere i gruppa prøver Pellistri å ta til seg så mye han kan.

– Vi har en veldig fin gruppe. Alle hjelper oss på forskjellige måter. Jeg er naturligvis med de som snakker spansk på grunn av språket, og de hjelper meg mye: Bruno, Casemiro, De Gea og Licha (Martinez).

– Jeg er også med Garna (Garnacho) og vi lærer sammen fra alle de erfarne spillerne. Som jeg sa er det en veldig bra gruppe, og jeg tror det også er grunnen for de tingene vi oppnådde denne sesongen, sier Pellistri.

21-åringen trives også åpenbart sammen med sin argentinske lagkamerat Garnacho.

– Vi er sammen hele tiden og har hatt denne sesongen sammen. Vi lærer selvfølgelig fra hverandre og liker å være med hverandre, og å være i denne klubben.

Powered by Labrador CMS