Manchester United v Fulham FC - Premier League

— Sammen vil vi bestemme hva som er det beste alternativet for meg

Publisert Sist oppdatert

United unngikk tap i sommerens siste treningskamp da Facundo Pellistri utliknet på overtid. Kampen mellom United og Athletic Bilbao endte 1-1. Målscoreren Pellistri ble kåret til «Man of the match» av United fansen etter å ha fått hele 73% av stemmene.

Den uruguayanske 21-åringen gjorde en god kamp for United. Pellistri fikk sin United-debut i januar, og har imponert i sine innhopp for førstelaget siden. 

Tidligere har har vært på utlån hos den spanske klubben Alavés. Om han blir værende i United den kommende sesongen eller om han drar på et nytt utlån er fortsatt usikkert.

— Vel, vi må se, sa Pellistri da han ble spurt om fremtiden.

— Selvfølgelig er begge scenariene gode. Hvis jeg går på lån, er det fordi jeg håper på å få minutter og deretter komme sterkere tilbake. Og hvis jeg blir, for å spille hele tiden, kan jeg spille og bidra til laget, så vi vil se hva som skjer de neste ukene, men akkurat nå nyter jeg dette øyeblikket.

— Selvfølgelig, å være en del av Man United-troppen er det alle spillere ønsker. Vi får se. Men begge mulighetene vil være gode fordi begge vil være til mitt beste. Begge tilfellene er bra.

— Vi snakker om det hele tiden. Manageren snakker med hver spiller hele tiden, så i så fall er det veldig klart. Så vi vil sammen bestemme hva som er det beste alternativet for meg.

— Ja, jeg er veldig glad også på grunn av laget, for å score i siste øyeblikk. Vi lå under til pause og vi slo tilbake. Det er det Man United må gjøre og det er det vi må gjøre.

Manchester United v Athletic Bilbao - Pre-Season Friendly
BANENS BESTE: Facundo Pellistri ble kåret til banens beste etter kampen mot Athletic Bilbao.

— Alle kantspillerne, mer eller mindre, har den samme oppgaven. Det er helt klart hva vi må gjøre, vi må legge et stort press på forsvaret.

Se målet Pellistri scoret to minutter på overtid under:

Powered by Labrador CMS