romano-tittel

Romano til united.no: – Tror United kan gjøre opptil fem-seks signeringer

Fabrizio Romano gjester «Rykter, Bloody Hell» og sier United-fansen har all grunn til å glede seg til fortsettelsen så fort overgangen til Frenkie de Jong er i boks.

Publisert Sist oppdatert

Se episoden nederst i artikkelen!

Overgangsmarkedets fremste rykteguru har over ni millioner følgere på Twitter og har blitt verdenskjent for sine «Here we go»-sertifiserte nyheter.

Samtidig som Manchester United jobber med å lande De Jong og Tyrell Malacia tok italieneren seg tid til å svare på united.no-lesernes spørsmål med Fredrik Filtvedt og Eivind Brennhovd Holth på skjermen.

Romano kommer med siste nytt om De Jong og Malacia, og gir også status på spillere som Christian Eriksen, Lisandro Martinez og Antony. 

Journalisten røper at det kan komme opptil seks nye spillere til Old Trafford i sommer dersom alt klaffer for Erik ten Hag.

– Jeg er sikker på at Manchester United kan utforske flere muligheter når De Jong og Malacia er i boks, sier Romano til united.no.

Spørsmålslisten inneholder imidlertid et stort flertall av bekymringsmeldinger fra United-supportere som uttrykker sin skepsis til hvordan klubben opererer på overgangsmarkedet.

Romano forteller derimot at Manchester United har et godt rykte i bransjen, og at de De Jong-avtalen er et bevis på at verdens beste spillere fortsatt ønsker seg til Old Trafford.

– Det er vanskelig å forhandle med Barcelona, og det er aldri enkelt når du forhandler om toppspillere som De Jong og Jadon Sancho, sier Romano, som i episoden forklarer hvorfor det gjerne tar lang når en storklubb som United skal ut og forsterke laget.

Episoden er eksklusiv for medlemmer av united.no!


Episodene kan spilles av i SoundCloud-appen, men du må gå via avspilleren nedenfor og trykke «Play on SoundCloud».

Eller bruk denne linken!

Powered by Labrador CMS