– Han blir en suksess

QPR-manager og ex-Red Mark Hughes er strålende fornøyd med å ha sikret seg Fabio da Silva på lån for hele kommende sesong.

Publisert Sist oppdatert

48-åringen som har stått på QPRs lønningsliste i et halvt år etter at han tok over jobben etter Neil Warnock, sier til klubbens hjemmeside at han i Fabio har hentet inn en «ung, anvendelig og meget god fotballspiller», som han tror vil bli en stor hit på Loftus Road.

– Samtidig er dette en fin mulighet for oss til å låne en ung, god fotballspiller, som allerede har brukbar erfaring fra spill for Manchester United, sier den gamle spisshelten.

– Han har spilt mange kamper for United, og det sier mye om kvalitetene hans. Jeg vet at de har veldig høye tanker om ham, og her i klubben mener vi at han har alt som skal til for å bli en suksess i sesongen som kommer.

– Entusiastisk og profesjonell

– Først og fremst er han en god forsvarer som spiller med stor entusiasme, og i likhet med sin bror er han en førsteklasses proff, skryter Hughes videre, og lover Fabio massevis av spilletid:

– Her kan vi gi ham alt han trenger av kamper på dette stadiet i karrieren, så dette vil komme alle parter til gode.

– Han er veldig anvendelig, for han kan spille både på venstre- og høyrebackplass, og Sir Alex har til og med brukt ham på midtbanen tidligere. Så vi vet at vi her har anskaffet oss en meget god spiller, avslutter en god fornøyd Mark Hughes.

Powered by Labrador CMS