– Kan bli en toppspiller

Sir Alex Ferguson mener et utlån neste sesong vil gjøre godt for Fabio Da Silva.

Publisert Sist oppdatert

Fabio debuterte for Manchester United i januar 2009. Siden den gang har den brasilianske venstrebacken fått totalt 53 kamper i United-trøya, men har kun startet åtte kamper i Premier League. Sir Alex Ferguson mener Patrice Evras prestasjoner har gjort det vanskelig å gi Fabio den spilletiden han burde hatt.

– Med tanke på Evras gode prestasjoner over de siste fem årene, har det ikke hatt noe å si hvem som har vært andrevalg – det ville uansett vært vanskelig for dem, sier Sir Alex til ManUtd.com.

– Og det er situasjonen med Fabio. Det har vært vanskelig for ham.

Fergie bekrefter nå at han kommer til å sende Fabio på lån neste sesong, noe han også nevnte i kampprogrammet foran kampen mot Aston Villa forrige helg. Han mener et utlån vil gjøre brassen godt, og peker på tvillingbror Rafaels som et eksempel på at spilletid er sentralt for unge spilleres utvikling. Rafael har spilt 88 United-kamper siden debuter høsten 2008, og har startet 44 ganger i Premier League.

– Ja, vi kommer til å sende han (Fabio) på utlån – muligens til Portugal – neste sesong. Jeg vet at det har vært litt interesse.

– Fabios bror har blitt bedre av å spille jevnlig. Så jeg tror at et år med kamper på toppnivå hver uke vil gjøre Fabio til en toppspiller for oss, avlsutter manageren.

Powered by Labrador CMS