Gers sjekker Fabio

Ifølge skotske Daily Record skal Glasgow Rangers være interessert i å hente Fabio da Silva (bildet) til Ibrox.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i denne uken tok den skotske storklubbens sjefsspeider Ewan Chester turen til Riverside for å se nærmere på den ene halvparten av Uniteds brasilianske tvillingpar, da rødtrøyene møtte Middlesbrough i Barclays Premier Reserve League.

Rangers er ute etter en som kan fylle rollen som venstrekant, og har etter sigende baet ut Fabio som rette mann for jobben. Det er derfor ventet at klubben vil legge inn en forespørsel om å få låne Fabio neste sesong.

18-åringen fra Rio de Janeiro ble opprinnelig hentet til United som venstreback, men har ved flere anledninger vist at han med stort hell også kan benyttes i en mer fremskutt posisjon.

Skadeplaget

Hittil har ikke Fabio slått til i samme grad som sin bror Rafael, men det kan skyldes rene tilfeldigheter. Mens skader på Gary Neville og Wes Brown har gitt Rafael flere muligheter enn noen hadde tenkt seg, har Fabio selv vært uheldig med skader. Tidlig i høst måtte han under kniven for å få bukt med en skulderplage, og mistet dermed tre måneder av sesongen. Siden, etter at han omsider ble spilleklar igjen rundt juletider, har han imidlertid gjort stor lykke for reservelaget, og blant annet scoret seks mål på 10+1 opptredener.

Han fikk sin hittil eneste førstelagssjanse i FA-cupmøtet med Tottenham i januar, men uhellet var ute igjen da han pådro seg en smell i ankelen og måtte forlate banen tidlig i andre omgang.

Fabio anses som et minst like stort talent som sin bror, men så lenge Patrice Evra holder seg noenlunde skade- og karantenefri fremover kan det bli smått med førstelagssjanser i nærmeste fremtid. Det er i hvert fall det Glasgow Rangers håper på, og der de ser sin sjanse når de nå er i ferd med å legge kabalen for neste sesong.

Powered by Labrador CMS