Queiroz på fisketur

Sir Alex' tidligere assistent, nåværende landslagssjef for Portugal, Carlos Queiroz, håper å friste tvillingene Fabio og Rafael Da Silva til å droppe drømmen om landslagsspill for Brasil, til fordel for Portugal.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge Rafael har Queiroz flere ganger ymtet frempå om en slik løsning, men verken han eller broren har så langt latt seg overtale.

Begge to drømmer om landslagsspill for sitt hjemland, men med portugisisk i tillegg til brasiliansk pass, har de fortsatt valgmuligheter.

Riktignok har de allerede representert Brasil på U15- og U17-nivå, men det hindrer dem ikke i å spille for Portugal på seniornivå. Og det er naturligvis her Carlos Queiroz ser mulighetene, ifølge brødrene.

«Queiroz (bildet til høyre) har allerede jobbet med oss,» sier Fabio, ifølge MEN, og påpeker at både han og broren er godt likt av den tidligere SAF-assistenten.

«Han er veldig interessert i å få oss til å spille for Portugal, men jeg vet ikke riktig. Alle brasilianere drømmer om å få spille VM-fotball i gult og grønt, så jeg foretrekker å vente litt (med å ta en beslutning).

Rafael gir uttrykk for det samme når han sier at også han drømmer om brasiliansk landslagsspill. Han vedgår imidlertid at han «…er ennå ung og fortsatt har massevis å lære.» Dermed antyder Rafael samtidig at heller ikke han er spesielt lysten på å ta noen avgjørelse på nåværende tidspunkt.

P.S. Mens Rafael allerede har spilt 16 førstelagskamper hittil, har det gått tråere for broder Fabio. Han gjennomgikk tildlig i høst en skulderoperasjon som holdt ham helt ute av spill i fire måneder. Han var tilbake som innbytter i reservelagskampen mot Everton like før jul, og er etter rapportene å dømme på god vei mot formen.

Powered by Labrador CMS