Fergie med høye forhåpninger til Silva-brødrene

Sir Alex har ved flere anledninger uttrykt sin begeistring for Rafael da Silvas fotballegenskaper. Nå håper han at også Fabio skal vise seg å være like god som sin tvillingbror.

Publisert Sist oppdatert

De brasilianske ungguttene ble oppdaget av United allerede da de var 15 år gamle, men ble først hentet til klubben i sommer. Sålangt har Rafael fått opptil flere kamper med førstelaget, mens skader har holdt tvillingbror Fabio ute. Nå er han derimot friskmeldt, og Ferguson gleder seg til å finne ut av om det ikke bare er utseendet de to har til felles, men om også ferdighetene er de samme.

– Rafael og Fabio er identiske tvillinger. Jeg kan knapt se forskjell på dem, annet enn at den ene er gift og går med en ring, forteller Ferguson til Daily Mirror.

– Det vil bli interessant å se om fotballegenskapene deres er identiske også. Det er godt mulig at det er tilfelle, for Fabio har allerede vært kaptein for det brasilianske U17-landslaget.

United-sjefen hevder det ikke er misnøye blant de andre spillerne som konkurrerer med Rafael om høyreback-posisjonen, og forteller videre at han har vanskeligheter med å utelate kjempetalentet i laguttakene.

– Noen er kanskje overrasket over at jeg har valgt Rafael fremfor Wes Brown og Gary Neville ved flere anledninger denne sesongen, men jeg føler at gutten har noe helt spesielt ved seg.

– Gary vet hva som skjer når noen som Rafael kommer inn på laget. Spillere som har utrolige egenskaper, og som viser god form, er ikke lett å utelate fra startelleveren, sier Ferguson.

– Rafael snakker ikke så godt engelsk, men han har god fotballforståelse og vi har høye forventninger til ham.

Powered by Labrador CMS