– Vi har et godt forhold

Fabio Capello hevder at det ikke er noen sure miner mellom han og visekaptein Rio Ferdinand, etter at sistnevnte ble vraket som kaptein.

Publisert Sist oppdatert

Rio Ferdinand ble opprinnelig valgt som kaptein for England, men da midtstopperen ble skadet overtok John Terry kapteinsbindet på permanent basis. Engelske medier har spekulert i at forholdet mellom Ferdinand og Capello har vært dårlig i ettertid, men det benekter Capello.Italieneren forteller også at Rio Ferdinand er hans nye visekaptein.

– Forholdet vårt er fantastisk. Vi tok hverandre i hendene og hadde en privat samtale. Jeg fortalte han hva som virkelig hendte da jeg ga Terry kapteinsbindet, sier Capello til BBC.

– Ferdinand fortalte også sine tanker om perioden. Forholdet vårt er perfekt.

– John Terry er min kaptein, og Rio Ferdinand er min visekaptein.

John Terry sier at det heller ikke er noen problemer mellom midtstopperne. Terry og Rio hadde kontakt med hverandre tidlig i prosessen, og Chelsea-spilleren sier at det ikke har føltes ukomfortabelt i tiden etter.

– Jeg vil ikke gå inn på hva vi pratet om, men alt er OK. Det er en lik situasjon som da han ble kaptein i stedet for meg. Vi har begge opplevd den store æren det er å være kaptein, og vi støtter hverandre 100 prosent, sier Terry.

– Vi vil gjøre det som er riktig for laget. Rio har veldig mye å tilby i garderoben, akkurat som de andre veteranene i laget.

Powered by Labrador CMS