Kunne blitt historiske

Martial og Schneiderlin ville blitt historiske ved Frankrike-seier, men fortsatt har ingen utespillere vunnet EM mens de har spilt for United.

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke mange som vinner EM mens de spiller for United. Faktisk har det altså aldri skjedd at en United-utespiller har vunnet turneringen.

Peter Schmeichel blir regnet som den eneste United-spilleren som har vunnet mesterskapet mens han har spilt for klubben, etter Danmarks overraskande seier i 1992, men Fabien Barthez vant også turneringen i år 2000 – samme sommer som han signerte for klubben. Annonseringen kom før mesterskapet, men teknisk sett var han ikke United-spiller under mesterskapet.

Ellers vant også Laurent Blanc (2000) og Juan Mata (2012) turneringen før de kom til klubben – sistnevnte scoret også i finalen – mens Arnold Mühren vant turneringen etter å ha forlatt United. 

Søndag kveld kunne Anthony Martial og Morgan Schneiderlin blitt med i Schmeichels hittil nokså ensomme klubb. Men det endte heller med at Cristiano Ronaldo og Nani nå må inkluderes på lista over ex-reds som har vunnet.

 

portugal (650 x 358)
Powered by Labrador CMS