Forventer annerledes finale

Carlo Queiroz er skråsikker på at vi får se en helt annen kamp i FA-cupfinalen mot Chelsea, enn det vi fikk se i onsdagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er sikker på at FA Cup-finalen vil bli en annerledes kamp. Det vil være mye mer konkurranse, mye mer spenning og følelsene er høye, sier han til BBC Sport.

Både Jose Mourinho og Sir Alex Ferguson sendte mildt sagt reservespekkede lag ut på Stamford Brigde, i en kamp hvor det ikke stod mer enn prestige på spill. Men til tross for at de fleste United-spillerne som entret Stamford Brigde mest sannsynlig ikke starter finalen, mener Quieroz at United fikk utbytte av kampen med tanke på Chelseas spillesystem.

– Jeg tror vi har lært noen interessante ting etter kampen, sier han.

Og mener følgende ting er viktig mot Chelsea. – Det systemet Chelsea vanligvis spiller, og måten vi kontrollerte dette på var godt å se. Vi var godt organiserte, og hadde gode holdninger, mener han.

– Alt teller til slutt. Vi viste fantastiske holdninger, og stor selvtillit. Spillerene kom her og beviste hvorfor vi ble mestere denne sesongen.

– Vi viste – selv om vi stilte med en del spillere som vanligvis ikke spiller – at vi konkurrerte fra første, til siste minutt, sier han.

Powered by Labrador CMS