– Vi har ingenting å tape

Publisert Sist oppdatert

United er i utgangspunktet store favoritter mot Watford i FA-cupen lørdag kveld, men det er viktig å huske på at lørdagens gjester spilte i Premier League så sent som forrige sesong, og at de nå kjemper helt i toppen av Championship.

Ole Gunnar Solskjær har hintet om at han kommer til å rulllere på laget, og selv om United har en bred stall kan dette fort bli jevnere enn mange forestiller seg.

Watford-manager Xisco Muñoz sier at laget hans skal ut på Old Trafford og gi alt de har lørdag kveld:

– Jeg vet det kommer til å bli vanskelig fordi Manchester United er et perfekt lag, men vi må gjøre vårt beste og prøve hardt. Det viktigste er at supporterne liker å se laget vårt.

– Vi må gå ut der å kjempe som dyr og nyte situasjonen.

Muñoz ble ansatt som Watford-manager så sent som i desember. Det viktigste for han nå er at laget utvikler seg: 

– Vi drar dit med maks ambisjon, og det er viktig at vi vokser kamp for kamp. Det er vårt mål og det er viktig at vi fortsetter med riktig holdning, arbeid og lagånd.

SCORET: Sist United møtte Watford på Old Trafford scoret Anthony Martial.

Tidligere United-spiller Tom Cleverley vender tilbake til Old Trafford lørdag kveld. Midtbanespilleren sier at laget har ingenting å tape og at en nysignering fra Bodø/Glimt har vært veldig god på trening:

– Vi har ingenting å tape. Det er fin stadion og en bra bane. Det blir kanskje en mulighet til å se vår nye signering (Phillip Zinkernagel) som har vært veldig god på trening.

– Vi drar opp dit og skal prøve å vise alle hva vi er gode for. 

Powered by Labrador CMS