– Theatre of Screams

Trolig er det slik David Moyes føler det akkurat nå, ifølge britisk presse.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Evening News, Stuart Mathieson:

– To strake hjemmetap, og det for andre gang i David Moyes’ debutsesong som sjef, har bare bidratt til å intensivere presset på United-manageren.
– Det har alltid vært ansett som en fordel med hjemmekamper, men sett i lys av den skrøpelige formen på Old Trafford denne sesongen, ville Moyes trolig ha foretrukket å spille dette oppgjøret på Liberty Stadium.

Spillerbørs:

Fabio; 5 Valencia og Smalling. Alle andre har blitt utstyrt med 6’ere.

The Telegraph, Mark Ogden:

Manchester United v Swansea City - FA Cup Third Round
TØFFE TIDER for David Moyes

– På 7. plass i Premier League, og nå ute av FA-cupen allerede etter 3. runde, og det for bare tredje gang på 30 år. Hvis ikke dette er krisetider for Manchester United, har David Moyes neppe noe ønske om å erfare hva det i så fall vil innebære.

– Selv Wilf McGuinness, den plagede sjel som etterfulgte Matt Busby som United-manager før han mistet jobben etter 18 måneder, klarte å unngå nederlag i FA-cupens første hinder. Moyes derimot, har allerede feilet på dette stadiet. Det er noe hans hans forgjenger, Sir Alex Ferguson, kun opplevde én gang på 27 år.

– Et nytt nederlag mot Sunderland i ligacupens første semifinale tirsdag kveld, tør Moyes neppe å tenke tanken på.

“Et nytt nederlag mot Sunderland i ligacupens første semifinale tirsdag kveld, tør Moyes neppe å tenke tanken på.”

Mark Ogden, The Telegraph

 The Sun, Martin Blackburn:

– Husker dere forrige gang Swansea var på Old Trafford-besøk? Det er litt under åtte måneder siden. United løftet Premier League-troféet igjen og Sir Alex tok et følelsesmessig farvel med Theatre of Dreams.

– Bare 238 dager har gått siden den uforglemmelige ettermiddagen, men det føles allerede som en evighet siden. For Sir Alex’ etterfølger, David Moyes, føles det nok mer som Theatre of Screams.

– Den gamle krigeren selv satt og så på fra tribuneplass, mens mannen som etterfulgte ham opplevde nok et mareritt.

The Guardian, Jamie Jackson:

– Ved kampslutt var Moyes ansikt askefarget. Det ubehagelige faktum fortalte ham at dette var Uniteds fjerde hjemmenederlag på en måned. Mens manageren og United-hierarkiet ser for seg at lite eller ingenting vil skje i januarvinduet, skal det bli fascinerende å se hvilken retning Moyes-prosjektet vil ta etter dette.

Powered by Labrador CMS