Derby eller Forest!

VIDEO Manchester United skal møte vinneren av omkampen mellom Derby og Nottingham på bortebane i FA-cupens 5. runde. Det er klart etter søndagens trekning, som ga flere interessante konstellasjoner.

Publisert Sist oppdatert

Trekningen ga altså muligheten for en ny tur til Pride Park, hvor United for snart tre uker siden tapte 1-0 i det første av to semfinaleoppgjør i Ligacupen.

Skulle derimot Nottingham vinne omkampen hjemme mot Derby (fredagens møte endte 1-1), er det duket for bortekamp på City Ground. Der har United spilt FA-cup før, senest i 1990. Den gang sørget Mark Robins for 1-0-seier over storfavoritt Forest i 3. runde, og innledet med det marsjen mot Wembley og Alex Fergusons første trofé som United-manager.

Se videoklipp fra City Ground, 7. januar 1990

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yHuUYa0sMnU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yHuUYa0sMnU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Detaljene rundt 5. rundekampene er ennå ikke klare, bortsett fra at de skal avvikles helgen 13./14./15. februar. Ettersom United skal ut i et omberammet Premier League-oppgjør med Fulham den 17. februar, er det grunn til å tro at cupmøtet med Derby/Nottingham i hvert fall ikke vil bli spilt søndag den 15.

5. rundetrekningen i sin helhet:

HJEMME

BORTE

Sheffield U

Hull

Watford

Chelsea

West Ham

Middlesbrough

Sunderland el. Blackburn

Coventry

Derby el. Nottingham

Manchester United

Swansea

Fulham

Liverpool el. Everton

Doncaster el. Aston Villa

Cardiff el. Arsenal

WBA el. Burnley

Powered by Labrador CMS