– Vi møter en såret løve

Les hva West Hams manager sier før søndagens FA-cupkamp.

Publisert Sist oppdatert

1-0-tap mot WBA.

2-0-tap mot Liverpool.

Ja, det har vært bedre tider for oss United-fans.

West Ham-manager Slaven Bilic er imidlertid klar på at hans spillere må ta denne kampen minst like alvorlig som alle andre kamper.

– Det vil være farlig, rett og slett selvmord, om vi går til denne kampen og tenker «de spiller dårlig. Dette ordner vi», sier Bilic.

– Så vi kommer ikke til å gjøre det. Vi vet imidlertid hvor vi er og hvor vi er på vei. Jeg har også sett kampene deres. De var heldige som ikke lå under mer enn 1-0 mot Liverpool ved pause.

– De spilte heller ikke fantastisk mot Watford, men for bare et par uker siden, mot Arsenal, var de briljante. De har vist to ansikter denne sesongen. Old Trafford er også en av de største arenaene, de er et av de største lgagene, de spiller hjemme, de er som sårede løver og har en stor kamp mot oss, fortsetter han.

Søndagens kamp mot West Ham har avspark klokka 17, og lagene har allerede møttes i ligaen på Old Trafford denne sesongen. Den gangen endte det 0-0, etter at West Ham hadde noen store sjanser tidlig, men hvor United kjørte kampen stort utover i 2. omgang.

Powered by Labrador CMS