– Verdensklasse

Publisert Sist oppdatert

Ryan Giggs la pasningen. Robin van Persie tok den ned, dro den med seg og avsluttet på beste vis.

Dermed fikk United 2-2 mot West Ham, og omkamp på Old Trafford.

– Fra læreboka

– Måten det målet kom på – pasningen fra Giggs og avslutningen til Van Persie – det var verdensklasse. Helt fantastisk, sa Sir Alex etterpå til Sky Sports.

– Han kom hit som en etablert stjerne, og han har gitt oss mer modenhet. Han var fantastisk.

Nemanja Vidic skrøt også.

– Det var som fra læreboka. Touchen var derfra, og avslutningen også. Det er noe de kan vise til barna.

Sir Alex var lettet over at det ble uavgjort.

– Med det laget vi har kan man aldri gi opp, men når man ligger under med et par minutter igjen å spille så håper man bare man får en sjanse.

Han er imidlertid klar på at United går for å vinne turneringen.

-Ja, vi er med for å vinne, og vil forsøke å klare det. Vi har hatt noen tøffe trekninger over årene, og dermed blitt slått ut tidlig. Det har vi ikke likt. Det var også utrolig at vi lå under 1-2 mot West Ham hvis man ser på fotballen vi spilte og sjansene vi skapte, sa han til MUTV etter kampen.

– Man må imidlertid forsvare seg mot innlegg når man møter West Ham. De er best i ligaen på akkurat det, men vi klarte ikke å forsvare oss mot det. Det er for dårlig, vi må forsvare oss bedre, men samtidig må man også beundre den delen av spillet deres.

Ifølge manutd.com kommer omkampen mot West Ham forøvrig til å spilles i midtuka før 26. januar (22./23.jan) – ikke 16. januar som det først ble nevnt.

– Ett av de beste

West Hams James Collins, som scoret begge West Hams mål, følte nesten ikke han kunne klage, heller.

– Det er ett av de beste målene jeg har sett – touchen og avslutningen. Vi kan kanskje være skuffet, men av og til må man bare holde henda opp i været når man ser slik kvalitet.

– Men vi spilte bra i serien på Old Trafford (United vant 1-0). Spiller vi på samme måte i omkampen kan vi sikkert få et resultat.

Joe Cole, som la begge pasningene til Collins, var oppgitt.

– De har så mye kvalitet og de har gjort det så mange ganger. De har verdensklasse-spillere som Van Persie og Giggs.Jeg følte imidlertid at vi forsvarte oss bra, og var uheldige som ikke vant. Det føles som om vi kastet bort en sjanse. Nå må vi dra til Old Trafford. Det blir tøft, men vi har klart det før.

Powered by Labrador CMS