– United har gjort det før

Reading-sjefen er overbevist om at United takler å kjempe på tre fronter.

Publisert Sist oppdatert

Uavgjortresultatet i midtuken økte sannsynligheten for at Manchester United vil kjempe om tre trofeer denne sesongen. Det er ikke første gangen United presterer i flere turneringer, og Readings manager, Brian McDermott, tror Fergusons menn har ressursene og rutinen til å prestere på flere arenaer.

– Sir Alex Ferguson har snakket om å gjøre endringer mot oss, men spillere han kan sette inn er topp, topp spillere. Det vet vi, sier Reading-sjefen.

Helt siden den legendariske 1999-sesongen hvor United vant både Premier League, FA Cupen og Champions League, har røde fans håpet at United kan kopiere bragden. Ferguson sa tidligere at troppen er sterkere i år enn i -99, og McDermott forteller at han ikke betviler managerkollegaens påstander.

– Han sa at troppen hans er bedre nå enn da de vant Champions League i 1999, og han hva han snakker om. Hvis han sier de er bedre, så er de bedre, konkluderer den tidligere Arsenal-midtbanespilleren, og legger til:

– De har vunnet cuper og ligaer i årevis. De er vant til situasjonen de nå befinner seg i.

McDermott ble imponert over det han så i midtuken.

– Vi så Real Madrid-kampen som en stab. Det er fotball på det høyeste nivået, full av fantastiske spillere som er underholdende å se på.

Reading har vært i imponerende form den siste tiden, og selv om de har møtt lag som Chelsea hjemme og Newcastle borte, har de plukket hele 10 poeng på fem kamper.

Selv om det viktigste for Reading er å unngå nedrykk, nekter McDermott for at han nedprioriterer FA Cupen.

– Man er aldri i en situasjon hvor man bare kan gå for én ting. Man er bare nødt til å gjøre det beste man kan i hver kamp, forteller McDermott.

– Jeg prioriterer ingen turnering. Det er vår neste kamp og vi ønsker å gjøre vårt beste mot Manchester United i FA Cupen.

Brian McDermott tror at Reading må ha marginene på sin side, i tillegg til å måtte forsvare seg godt.

– Vi må ha marginene mot United. Avgjørelsene må gå vår vei, og vi må forsvare oss godt. Hvis alle disse tingene går i orden, så har vi en sjanse til å få et resultat.

Powered by Labrador CMS