Har respekt for Le Fondre

Sir Alex Ferguson innrømmer at United vil holde et ekstra øye med Le Fondre.

Publisert Sist oppdatert

Adam Le Fondre har vært United-fan hele livet, og var også på prøvespill da han var syv år. Le Fondre ble vraket på tross av at han scoret hattrick for U9-laget.

Nå forteller Sir Alex at United må være oppmerksomme på engelskmannen når lagene møtes på mandag.

– Jeg så Le Fondre da han spilte for Stockporter, avslører Ferguson, som skryter av utviklingen spissen har hatt.

– Han kom inn mot Stoke forrige helg, og fikk nesten straffe samt et skudd blokkert.

Ferguson sammenlikner Le Fondre med egne spillere.

– Mange lag har spillere som er gode innbyttere, som Ole Gunnar Solskjær var, for eksempel, og Chicharito er en annen.

– Le Fondre har scoret de fleste målene sine på hjemmebane, og han har scoret mange sene mål for dem. Det har vært en snuoperasjon for Brian McDermott siden jul. Det så ut som det var bestemt at de skulle gå ned, men nå redder de poeng i sluttminuttene.

– De slo Sunderland og West Bromwich hjemme, og fikk med seg poeng mot Chelsea etter å ha ligget under 2-0 med få minutter igjen. Så det bor mye vilje i dem.

Den skotske manageren minner Reading om at de har en viktig kamp neste helg, og er usikker på hvilket lag McDermott velger mot United.

– De har en viktig kamp på lørdag hjemme mot Wigan. Jeg lurer bare på hvilket lag de kommer med. Jeg er ikke sikker på om det vil bli det deres sterkeste lag, men man vet aldri.

– Vi vet at kvartfinaletrekningen er søndag ettermiddag, og vi tror ikke vi får problemer med motivasjonen. Vi burde ikke ha noen problemer med det.

Powered by Labrador CMS