Preview: United – Sheff.Utd

Les deg opp på skader, form, endring av dommer og mer for lørdagens kamp i 3. runde.

Publisert Sist oppdatert

Kampen spilles klokka 18.30 lørdag.

Skadene:

jesse lingard

Adnan Januzaj er tilbake på Carrington, men Van Gaal sa at han må vise seg frem for U21-laget først. Han er dermed trolig uaktuell.

United i forrige kamp (2-1 mot Swansea): De Gea – Young (McNair inn 78), Jones (Darmian inn 45), Smalling, Blind – Schneiderlin, Schweinsteiger – Mata, Herrera (Carrick inn 91), Martial – Rooney

Profil Pereira A

Da United-spillerne sjekket inn på spillerhotellet fredag manglet Schneiderlin, Young og Carrick, noe som tyder på at de trolig er ute.

Så er spørsmålet om Van Gaal skal slippe til spillere som Memphis Depay, Marouane Fellaini eller Andreas Pereira. Sistnevnte var god i U21-kampen mandag. Og hva med Will Keane som er tilbake i United og med i troppen.

Sheffield Uniteds skader: Ikke kjent. Det er imidlertid en viss usikkerhet om de vil stille toppet. De spiller en såkalt sekspoengers-kamp i ligaen allerede tirsdag, og tidligere i sesongen, i ligacupen, stilte de med et tilnærmet reservelag mot Fulham.

«Stjernen» Che Adams var imidlertid tilbake i forrige kamp, og fikk 20 minutter. Bli ikke overrasket om han er tilbake fra start.

Sheffield United i forrige kamp: Long – Brayford, Edgar, Colinns, Mceveley (Adams inn 72) – Couts, Basham, Hammond, Woolford – Sammon (Baxter inn 56), Sharp

Manchester United - Training & Press ConferencePressekonferansen:

Her kan du lese hva Louis van Gaal sa på fredagens pressekonferanse.

Her kan du lese hva Sheffield United-sjef Nigel Adkins sa på sin pressekonferanse torsdag.

Formen:

Etter en elendig periode med sju kamper uten seier har United sett bedre ut i de to siste kampene. Det ble 0-0 etter en relativt underholdende kamp mot Chelsea, og så ble Swansea slått 2-1. Det er også verdt å merke seg at United, til tross for en variabel sesong, kun har ett hjemmetap, mot Norwich, denne sesongen.

Om Manchester United hadde en elendig desember hadde Sheffield United en elendig november. De gikk da fem kamper på rad uten seier, men Adkins la så om til en mer kynisk stil, noe som ga fire seirer i desember. Det ble riktignok tap i forrige kamp, hjemme mot Peterborough.

Hva står på spill:

Enkelt. Avansement til 4. runde. Det er verdt å merke seg at det blir trekning av 4. runde mandag kveld.

Les også:

* Rett vei mot Wembley – til nå har seier mot Sheffield United betydd FA-cupfinale.

* Bilder fra fredagens United-trening.

* United har vunnet 15 trofeer det siste tiåret, men ikke FA-cupen.

* Hva skjedde med Sheffield United?

Jonathan Moss.
Jonathan Moss.

Dommeren:

Jonathan Moss. Var faktisk Andre Marriner som var satt opp, men det har blitt et sent skifte. Moss var mannen som dømte 2-1-seieren mot Swansea sist helg, 3-0-seieren mot Everton og også 1-0-seieren mot Tottenham i ligaåpningen. Høres ikke så verst ut, altså…

Statistikk og diskusjon:

Det er allerede en lang diskusjon om kampen i gang på forumet vårt, unitedforumet.no. Ta en titt der, og bli gjerne med du også.

“Jeg vil at vi sparer Martial helt. Ikke i troppen en gang. La han få litt fri og hvile nå. Han har allerede spilt veldig mye i høst og vinter.”

Jordmir på unitedforumet.no (trykk for å lese mer)

Scoringsvarsel:

Vi har det beste og billigste, og sender rett til din telefon hvis du ikke får sett kampen selv eller er villig til å støtte Supporterklubben med noen få kroner i hver kamp. Meld deg på her.

Powered by Labrador CMS