– Enormt for oss, enormt for dem

OPPDATERT West Ham-manager Slaven Bilic er minst like ivrig på en semifinaleplass som kollega Van Gaal.

Publisert Sist oppdatert

På en pressekonferanse foran historiens siste cupoppgjør på Upton Park, sa den populære Hammers-manageren at anledningen ikke kunne vært større.

– Det er den siste FA-cupkampen som skal spilles her, det er Manchester United og det er kvartfinale. Større kan det ikke bli. Vi er særdeles motivert og ønsker å komme oss videre, sa en optimistisk Bilic ifølge West Hams hjemmeside, og minnet om at laget hans har møtt United to ganger på Old Trafford denne sesongen. Begge ganger har de kommet seg derfra med uavgjort.

– Nå skal vi møte dem hjemme for første gang, og det i en viktig kamp. Senere skal vi også møte dem her til nok en storkamp, da i Premier League (10. mai).

– Onsdagens oppgjør betyr enormt for dem og enormt for oss. Ok, de tapte sin forrige kamp med 3-0, men det er Manchester United og de har strålende spillere.

Her kan du lese alt Bilic sa på pressekonferansen.

“Vi stiller med det beste laget vi kan stable på beina.”

Slaven Bilic

På spørsmål om han lar kommende søndags viktige bortemøte med ligaleder Leicester influere på laguttaket til kampen mot United, svarte Bilic følgende:

– Vi tar det hele kamp for kamp, og tenkte ikke på denne foran oppgjøret mot Arsenal. Når vi foretar våre spilleruttak ser vi kun på hva som står foran oss. Selvsagt vet vi at vi skal spille flere kamper, men vi lar ikke det få følger, verken for laguttaket eller måten vi trener eller hviler på.

– I den posisjonen vi befinner oss i kan vi ikke prioritere. Vi gir alt vi har i hver eneste kamp. Derfor stiller vi med det beste laget vi kan stable på beina.

Om muligheten for at Wayne Rooney er tilbake for United:

Ifølge Daily Mail uttaler Bilic videre at han helst ser at Rooney ikke spiller.

– Det håper jeg enten han er 70 eller 100 prosent klar. Helst ønsker jeg at han bare sitter og ser på.

– Helt siden han først dukket opp i Everton-drakt, har jeg vært en stor Rooney-fan. Jeg kan ikke si noe om Jimmy Greaves, Bobby Charlton eller Bobby Moore, men i min tid har Rooney vært den beste av de engelske spillerne.

Powered by Labrador CMS