Slipper de kamprustne til

Sir Alex hinter om hva slags lag han kommer til å sende utpå mot Reading.

Publisert Sist oppdatert

Riktignok nevner han ingen navn i før kampen-intervjuet med Inside United, men Manchester United-bossen hinter i hvert fall sterkt om at kveldens startellever blir reservepreget.

– Noen av spillerne mine trenger spilletid mer enn andre, og det er disse som kommer til å starte i kveld, røper skotten før mandagens FA-cupkamp på Old Trafford.

Det betyr at spillere som Lindegaard, Smalling, Anderson, Nani, Young og Hernandez – og ikke minst de øvrige som stod over mot Real Madrid – stiller med sterke kort på hånden.

For skotten er det imidlertid en selvfølge å stille med et slagkraftig mannskap mot Reading. Nå synes han nemlig det er på tide å gå til topps i FA-cupen igjen.

– Ja, og vi skal gjøre vårt aller beste. Vi er jo i kvartfinalen om vi vinner i kveld, og vi tar denne cupen alvorlig, forsikrer 71-åringen – før han avslutter med å rose kvaliteten på sitt eget mannskap.

– Tidligere brukte jeg kamper som denne til å hvile nøkkelspillere og slippe unggutter til, men sånn er det ikke lenger. Dette skyldes rett og slett at troppen vår er større og har mer kvalitet.

Kampen sparkes i gang klokken 21.00 skandinavisk tid og kan følges live her på united.no. Oppgjøret vises også på TV2 Xtra.

Powered by Labrador CMS