Forbereder festhelg i Manchester

Helgen 11. og 12. mai ligger an til å bli en eneste stor fest i Manchester både for Wayne Rooneys United, men også for byrivalene City.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United tok et stor steg mot klubbens 20 ligatittel med 2-0-seieren borte mot Stoke, og kun syltynn teori og en total kollaps av Sir Alex Fergusons menn kan forhindre at United får overlevert ligatrofeet på Old Trafford i sesongens siste hjemmekamp mot Swansea 12. mai.

Men United-fansen er ikke de eneste som får sjansen til å juble den helgen.

Manchester City sikret seg nemlig den andre plassen i FA-cupfinalen etter å ha slått Uniteds overmenn, Chelsea, 2-1 på Wembley.

Ettersom FA-cupfinalen spilles lørdag 11. mai kan det med andre ord den andre helgen i mai bli en eneste stor fest både for City-fansen og United-fansen.

City møter Wigan på Wembley og skulle Roberto Mancinis menn innfri det skyhøye favorittstemplet, kan en regne med at City-fansen akkurat har våknet fra bakrusen etter lørdagens festligheter til å se United få utdelt Premier League-trofeet dagen etter på Old Trafford.

Det store spørsmålet blir kanskje ikke om United vinner ligaen eller om City vinner FA-cupen, men hvem av de to lagenes paradebusser som får forkjørsrett gjennom Manchesters gater de påfølgende dagene.

 

 

 

Powered by Labrador CMS