Velger sine beste menn

– Jeg kunne valgt et sterkere lag mot Leeds, jeg begår ikke den samme feilen igjen, sier Fergie.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United leverte en ynkelig forestilling da den bitre fienden fra Elland Road sendte ut sjokkbølger på Old Trafford i fjor. Rødtrøyene røk på pinlig vis ut av FA-cupen allerede i tredje runde, og Sir Alex Fergusons laguttak ble heftig diskutert etter den uventede exiten.

Søndag er det nok en gang en rival som er første hinder i verdens eldste klubbturnering. Selv om Liverpool er av et annet kaliber enn Leeds, vil ikke manageren spare spillere mot de tungtgående gjestene fra Merseyside. Wayne Rooney, Rio Ferdinand og Edwin van der Sar står i fare for å miste hatoppgjøret, men 69-åringen understreker at han vil velge de beste spillerne han har tilgjengelig mot scouserne.

– Det var virkelig et dårlig resultat mot Leeds forrige sesong – spesielt med tanke på rivaliseringen mellom klubbene. I ettertid kunne jeg ha tatt ut et sterkere lag. Jeg kommer ikke til å begå den samme feilen igjen, sier han til Inside United.

Manchester United har vunnet FA-cupen flest ganger med sine elleve finaletriumfer. Det har imidlertid snart gått sju år siden Fergie sist gikk til topps i turneringen.

– Det er et viktig trofé, og vi har et stort ønske om å løfte det igjen. Vi har ikke vunnet siden 2004 eller spilt finale på Wembley siden vi tapte for Chelsea i 2007. Vi ønsker definitivt å reise tilbake dit – og vinne.

Powered by Labrador CMS