– Følg reglene på Anfield

Sir Alex Ferguson har sendt ut brev til United-supporterne før helgas møte mot Liverpool.

Publisert Sist oppdatert
Det nærmer seg nok et møte mellom de to gigantene. Manchester United mot Liverpool har lenge vært blant de største hatoppgjørene i fotball. Ferguson har tidligere sagt at det er den største kampen i hele fotballverdenen. Helgas kamp blir enda større. Det er det første møtet klubbene mellom siden rasismesaken mot Luis Suarez.
Sir Alex skrev også brev til United-fansen før det forrige møtet, hvor han ba dem om å bare konsentrere seg om å heie på laget sitt. Nå melder The Telegraph at han skal ha skrevet et nytt brev til fansen.
Her er noe av det han har skrevet i brevet denne gangen:
– Jeg skrev til fans som deltok på bortekampen i Oktober, hvor jeg ba dem om å samarbeide med vaktene på Anfield så vi kan vise at vi er verdig antallet billetter, også i framtidige kamper på Anfield.
– Fansen gjorde nesten alt jeg ba dem om, som resultat har vi et mye høyere antall billetter før helgas FA Cup kamp.
– Vennligst gjør alt dere kan for å fortsette det gode samarbeidet og sikre oss like god tilgang til neste sesong. Det gjør dere ved å gå til setene dere har kjøpt, ikke blokkere rader og utganger, respekter vaktene og følg reglende på Anfield.
– Deres støtte er livsviktig for laget og i løpet av de siste årene har det vist seg spesielt på Anfield. Men vær så snill å hjelp oss med å komme videre til neste runde ved å gi oss den støtten dere er så kjent for. Positivt, morsomt og høyt, skriver Skotten videre i brevet.
Verken Ferguson eller Liverpools manager Kenny Dalglish er forventet å si noe om kampen, før de holder sine faste pressekonferanser før kamp senere denne uken.
Powered by Labrador CMS