– Ingen undervurdering

Juan Mata lover at United vil ta Cambridge på største alvor.

Publisert Sist oppdatert

I denne  ukens blogg ser Mata tilbake på helgens seier over Leicester, og frem mot tirsdagens FA-cupmøte med Cambridge og søndagens tur til Øst-London, hvor West Ham tar imot på Upton Park.

Her kan du lese Matas blogginnlegg i sin helhet

Hei, alle sammen!

En veldig kald søndag avsluttet en uke hvor vi sikret oss en flott hjemmeseier. Likevel er det ikke tid for feiring, for på denne tirsdagen skal vi ut i FA-cupomkamp mot Cambridge.

Vi har ambisjoner om å komme oss videre til neste runde og er totalt fokusert på det. For, som jeg har sagt tidligere, er laget veldig opptatt av denne turneringen.

Mot Leicester klarte vi å utnytte gode sjanser i første omgang, noe som ga oss anledning til å roe ned og kose oss mer med spillet enn vanlig. Det betyr ikke at vi ønsker å slappe av. Alle kamper er vanskelige: se bare hva som skjedde med Bayern München etter pausen i Bundesliga (på fredag tapte de 4-1 for Wolfsburg).

Cambridge – en tøff motstander

I idrett er respekt for motstanderen en nødvendighet. Det gjelder desto mer i fotball, hvor nivåforskjellene minker. Det er vi  oppmerksomme på foran kampen mot Cambridge. For ikke lenge siden viste de seg som en tøff motstander.

Så, noen dager senere, skal vi opp mot West Ham, så vi har ikke tid til å ta pauser. På dette stadie av sesongen må vi være mer stabile enn noensinne for å bevare tredjeplassen og nærme oss tetduoen.

Ha en fin uke! Klemmer!

Juan

Her kan du lese hele Matas blogginnlegg

 

Powered by Labrador CMS