– Vi skal slå hardt tilbake!

Michael Carrick forventer en tøff utfordring på lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Vi legger det skuffende, irriterende og unødvendige tapet mot Newcastle bak oss – og ser heller fremover mot FA-cup-oppgjøret mot Huddersfield på lørdag.

Det er nesten så vi kunne tillatt oss å se tilbake, for det er bare snaue to uker siden lagene sist møttes, da i Premier League. Den kampen endte 2-0 til United, og nå er Michael Carrick klar for å slå hardt tilbake med United.

– Dette er den mest spennende tiden av sesongen, for det er alt å spille for. Man kan avansere til neste runde, eller så kan eventyret ende der og da. Det er den spenningen vi ønsker oss, sier Michael Carrick til MUTV.

En grei seier på Old Trafford til tross, scenen som møter United på John Smith’s Stadium vil være en helt annen. Carrick forventer stemning fra fansen – og susende taklinger.

Debut-mål: Sánchez’ første PL-mål for United kom mot Huddersfield.

– Det er alltid en annerledes atmosfære når det er cup-kamper. Huddersfield har gjort det bra i cupene de siste årene, etablert seg i Premier League og ønsker nok å fortsette cup-suksessen. Det er en stor kamp for de, men like stor for oss. (…) Vi tar ingenting for gitt i denne kampen, bedyrer Carrick.

– Farlig, vilt, rødt kort og straffe. Slik oppsummerte ex-dommer Graham Poll én av situasjonene som utspilte seg da vi møtte Huddersfield for to uker siden. Det er ingen grunn til å tro at Huddersfield har senket tenningsnivået siden den gang.

– Ja, så klart forventer jeg mye av det samme! De kjemper for å gå videre i cupen. De kjempet hardt for å rykke opp, de kjemper for å overleve i Premier League, de kjemper for cupen. De har kjempet hardt for å komme dit de er i dag, og det minste jeg forventer av de er at de er aggressive og kjemper hardt, forklarer midtbanegeneralen.

I hele intervjuet på www.manutd.com kan du også lese hva Carrick tenker om sin egen innsats denne sesongen, hvordan United reagerer etter tap og hva han selv mener om FA-cupen.

Powered by Labrador CMS