– Vi trengte denne etter lørdagen

Lørdag ga United bort billige baklengsmål mot Everton. Mot West Ham holdt forsvaret pottetett. Kaptein Harry Maguire mener det vitner om mental styrke hos Ole Gunnar Solskjærs mannskap.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg synes vi leverer en bra kamp. Vi dominerte spillet, men kunne vært litt mer kyniske, sier Harry Maguire til BBC etter kampen.

BØRSEN: Nå fortjener han verdens beste massør

United-kapteinen sikter nok til sjansene United skapte i 1. omgang da både Anthony Martial og Mason Greenwood hadde gode muligheter.

Etter hvilen hadde imidlertid Marcus Rashford United største mulighet i ordinær tid, men klarte ikke å overliste West Ham-keeper Lukasz Fabianski.

FLOTT, SCOTT: Scott McTominay jubler for kampens eneste scoring på Old Trafford. Den sendte United videre til kvartfinalen.

Likevel er Maguire fornøyd med Uniteds forsvarsspill i 1-0-seieren mot West Ham.

– De hadde sine perioder, men vi håndterte det langt bedre enn vi gjorde i helgen og vi fikk den seieren vi fortjente, sier Maguire.

– Lørdagens kamp var tung å fordøye og det var utrolig skuffende å miste to poeng i siste sekund. Vi viste god moral og mental styrke ved å slå tilbake, legger Maguire til. 

Kampens eneste scoring kom i 1. ekstraomgang da Scott McTominay noterte seg for sitt syvende mål på de 30 kampene i United-drakten denne sesongen.

Før kveldens oppgjør hadde skotten brukt 84 kamper på å nå sine første syv scoringer for klubben.

Nå venter kvartfinalen for Ole Gunnar Solskjærs menn, og med den solide statistikken på Old Trafford med ni strakte triumfer i FA-cupen på eget gress er det lov å håpe at United får en ny hjemmekamp når åtte lag skal trekkes ut av bollen. 

Powered by Labrador CMS